» Gemeente
Samen in 2020, goede voornemens in de praktijk

Mevrouw ds. Sophie Bloemert
Samen in 2020, goede voornemens in de praktijk

Hoe zal het gaan in 2020? We hebben het meest aan realistische verwachtingen. Daarom zijn beide kerkenraden akkoord gegaan met mijn voorstel om tot de zomer op allerlei manieren kennismaking en samenwerking te intensiveren. Daarbij valt te denken aan: gezamenlijke ontmoetingen van de commissies eredienst (of hoe hun naam ook maar mag zijn), de pastoraatsgroepen, degenen die zich met jeugd en vorming bezighouden, de preekvoorzieners, de kerkrentmeesters en de mensen van de ledenadministratie.

De kerkenraden geven het goede voorbeeld met hun gezamenlijke vergaderingen op 10 februari en 20 april. Vanzelfsprekend gaan we door met wat al goed loopt: de gezamenlijke kerkdiensten op de 1e en de 3e zondag van de maand evenals kerkblad en website samen vormgeven.

In de loop van de komende maanden ontvangt u meer informatie; in elke uitgave van het kerkblad komt dit thema terug.

Grave
datum en tijdstip 23-02-2020 om 10:00 uur